Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.

Marketingové údaje

Marketingová data nám prozradí, na které reklamy jste klikli nebo jak jsou naše kampaně na sociálních sítích úspěšné.

Zavřít
Navštívit E-shop

Receptář

Grilovaná pražma s provensálskými bylinkami a barevným pepřem

Ingredience:

4 pražmy      
1/2 citronu   
4 lžíce slunčnicového oleje 
1/2 lžičky barevného pepře     
1/2 lžičky sušených provensálských bylinek      
sůl

Postup přípravy:

Pražmy omyjte a osušte papírovými utěrkami. Z obou stran osolte, pokapejte citronovou šťávou a potřete olejem smíchaným s nahrubo rozdrcenou směsí pepře a bylinek.
Vložte na rozpálený gril a z každé strany grilujte 10 minut

K pražmě doporučujeme servírovat Ryzlink rýnský Frizzante collection

Ryzlink rýnský Frizzante collection