Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.

Marketingové údaje

Marketingová data nám prozradí, na které reklamy jste klikli nebo jak jsou naše kampaně na sociálních sítích úspěšné.

Zavřít
Navštívit E-shop

Receptář

Bruschetta s plátkem slaniny, kozím sýrem, rukolou a hruškovou marmeládou

Ingredience:

1 ciabatta        
2 lžíce olivového oleje        
100 g slaniny    
1 hrušková marmeláda        
100 g rukoly        
300 g  kozího sýra

Postup přípravy:

Bagetu typu ciabatta či jinou nakrájejte na plátky. Z obou stran je mašlovačkou potřete olivovým olejem, obložte plátkem slaniny a rozložte na plech vyložený pečicím papírem.
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C cca 5 minut dozlatova.
Opečené bagety obložte rukolou, kozím sýrem a pokapejte hruškovou marmeládou.

K bruschettě doporučujeme servírovat Zweigeltrebe rosé Frizzante collection

Zweigeltrebe rosé Frizzante collection