Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Nastavení soukromí a cookies

Souhlasem se sdílením dat nám poskytnete informace, které potřebujeme pro zlepšování, analýzu a marketing napříč těmito webovými stránkami. Dále souhlasíte s předáním údajů třetím stranám a mimo EU. Prohlašujeme, že Vámi poskytnuté informace jsou zabezpečeny proti zneužití.

Dejte nám prosím vědět, která data nám a našim partnerům dovolíte zpracovat.


Technická data

Trvale zapnuto

Webové stránky potřebují technická data pro správné fungování. Bez těchto dat by nebylo možné například vyhledávat, přehrát video nebo dokončit objednávku v e-shopu.

Analytické a statistické údaje

Analytické a statistické údaje nám pomáhají pochopit, jaké funkce jsou vaše oblíbené, co nám na webu nefunguje, jaké zařízení pro prohlížení stránek používáte a mnoho dalších.

Marketingové údaje

Marketingová data nám prozradí, na které reklamy jste klikli nebo jak jsou naše kampaně na sociálních sítích úspěšné.

Zavřít
Navštívit E-shop

Kurzy v Blatničce

Staňte se vinařem během okamžiku

Milujete víno a chcete mu více porozumět? Nestačí vám jen večerní ochutnávání lahodného moku při sledování oblíbeného pořadu, ale raději byste se vínu dostali „trochu víc pod slupku”? Máme pro vás dobrou zprávu! Otevírají se kurzy v Blatničce, díky kterým se můžete stát odborníkem na víno i vy. Přihlaste se a využijte jedinečné příležitosti poznat víno tak, jak ho zná jen hrstka lidí.

Den vinaře: odhalte kouzlo sommelierství

Skloubení teorie a praxe - přesně to nabízí kurz Den vinaře, během kterého se vžijete do role vinaře a odhalíte kouzlo sommelierství. Za kurzem stojí rodinné vinařství Víno Hruška, které se rozhodlo připravit bohatý program zahrnující prohlídku sklepního hospodářství, sezónní práce ve vinohradu i degustaci, při které se naučíte rozeznávat jak moravská, tak zahraniční vína.

Odpoledne je velmi interaktivní a vedle zmiňovaného se seznámíte i s technologií výroby vína, jeho servisem, neodhalené nezůstane ani senzorické hodnocení vín.

Jaké sýry a víno se k sobě dokonale hodí?

Máte první kurz za sebou nebo jen chcete odhalit tajemství snoubení vína a sýrů? Není tajemstvím, že víno a sýry jdou dokonale dohromady! Vžijte se do role sommeliera na jedinečném stejnojmenném kurzu. Jeho součástí je jak ochutnávka měkkých, tvrdých nebo polotvrdých sýrů, jež mají bílou nebo modrou plíseň či mytou kůru, tak i rozeznávání vína podle cukernatosti, nezkvasitelných sýrů nebo tlaku či barvy odrůd.

Díky nově nabytým znalostem a vědomostem zjistíte, jaké chuťové kombinace k sobě dokonale jdou. Bonusem bude prohlídka sklepního hospodářství i ochutnávka nefiltrovaných vín.

V hlavní roli degustace

Otvírá se také Kurz degustace, aneb jak poznat víno. Staňte se odborníky na lahodný mok a naučte se ho posuzovat na základě jeho vzhledu, vůně nebo chuti a celkového dojmu těchto faktorů. Osvojte si zásady správného hodnocení vína a díky nově nabytým poznatkům ohromte své přátele při budoucím společném setkání u láhve Vína Hruška.

Díky kurzu se naučíte nejen odhalit tvář produktu, ale také ho dokonale analyzujete a interpretujete ho.